Teen teie eest andmesisestust: taskukohane Exceli andmetöötlus | Forum Solution Global Infomation

Teen teie eest andmesisestust: taskukohane Exceli andmetöötlus

rootadmin

Administrator
Staff member
Teen teie eest andmesisestust: taskukohane Exceli andmetöötlus

Kas otsite professionaalseid andmesisestusteenuseid konkurentsivõimeliste hindadega? Pakun asjatundlikke andmesisestuse veebilahendusi, mis on spetsialiseerunud Exceli andmetöötlusele ja millel on iga paketi jaoks selge hinnakujundus, mis sobib teie projekti vajadustega.

Tugitelefon: 08.62.39.64.78, e-post: trankhanhchi0805@gmail.com

Miks valida minu andmesisestusteenused?

Täpsus ja tõhusus: minu andmesisestusteenused pakuvad täpseid ja õigeaegseid tulemusi, tagades veatud andmed.

Kaugtööekspertiis: andmesisestuse kaugtöö spetsialistina pakun paindlikku ja kvaliteetset tööd igast asukohast.

Kodust töötamise usaldusväärsus: minu andmesisestuse kodust töötamise seadistus tagab kiire teostuse ja ühtlase kvaliteedi.

Läbipaistev hinnakujundus: iga paketi hind on eraldi, mis muudab andmesisestuse veebis taskukohaseks ja teie eelarvele vastavaks.

Teenused ja hinnapaketid

Põhipakett (12 dollarit):
Kuni 500 andmekirje sisestamine ja korraldamine Excelisse.
Põhiline andmete puhastamine ja vormindamine selguse tagamiseks.

Standardpakett (15 dollarit):

Kuni 1000 andmekirjet täiustatud korraldusega.

Failide teisendamine (nt PDF Excelisse) detailse vormindusega.

Premium-pakett (18 dollarit):
Haldab üle 1000 andmekirje või suuri andmekogumeid.
Põhjalik andmete puhastamine, struktureerimine ja failide teisendamine, pöörates suurt tähelepanu detailidele.

Tugitelefon 08.62.39.64.78, e-post trankhanhchi0805@gmail.com

Mida ma pakun
Andmete sisestamine ja korraldamine Exceli arvutustabelitesse täpselt.

Andmekogumite puhastamine ja vormindamine parema kasutatavuse tagamiseks.

Failide teisendamine hoolika hoolega.
Suuremahuliste andmete tõhus haldamine tähtaegade täitmiseks.

Olenemata sellest, kas olete väikeettevõte, vabakutseline või eraisik, on minu andmesisestusteenused loodud teie töövoo sujuvamaks muutmiseks. Võtke minuga juba täna ühendust, et arutada oma projekti ja valida oma vajadustele sobiv andmesisestuse pakett kodust töötamiseks!

Tugitelefon 08.62.39.64.78, e-post trankhanhchi0805@gmail.com