Vnos podatkov za vas: Cenovno ugodna obdelava podatkov v Excelu | Forum Solution Global Infomation

Vnos podatkov za vas: Cenovno ugodna obdelava podatkov v Excelu

rootadmin

Administrator
Staff member
Vnos podatkov za vas: Cenovno ugodna obdelava podatkov v Excelu

Iščete profesionalne storitve vnosa podatkov po konkurenčnih cenah? Ponujam strokovne spletne rešitve za vnos podatkov, specializirane za obdelavo podatkov v Excelu, z jasnimi cenami za vsak paket, ki ustrezajo potrebam vašega projekta.

Zakaj izbrati moje storitve vnosa podatkov?

Natančnost in učinkovitost: Moje storitve vnosa podatkov zagotavljajo natančne in pravočasne rezultate ter zagotavljajo podatke brez napak.

Oddaljeno strokovno znanje: Kot strokovnjak za oddaljeno delo pri vnosu podatkov zagotavljam prilagodljivo in visokokakovostno delo s katere koli lokacije.

Zanesljivost dela od doma: Moja nastavitev dela pri vnosu podatkov od doma zagotavlja hitro izvedbo z dosledno kakovostjo.

Pregledno oblikovanje cen: Cena vsakega paketa je določena individualno, zaradi česar je spletni vnos podatkov cenovno ugoden in prilagojen vašemu proračunu.

Paketi storitev in cen

Osnovni paket (12 USD):
Vnos in organizacija do 500 vnosov podatkov v Excel.
Osnovno čiščenje in oblikovanje podatkov za jasnost.

Standardni paket (15 USD):

Do 1000 vnosov podatkov z napredno organizacijo.

Pretvorba datotek (npr. PDF v Excel) s podrobnim oblikovanjem.

Premium paket (18 USD):
Obdelava več kot 1000 vnosov podatkov ali velikih naborov podatkov.

Celovito čiščenje podatkov, strukturiranje in pretvorba datotek s strogim poudarkom na podrobnostih.

Kaj ponujam
Natančno vnašanje in organiziranje podatkov v Excelove preglednice.

Čiščenje in oblikovanje naborov podatkov za boljšo uporabnost.
Skrbno pretvarjanje datotek.
Učinkovito upravljanje velike količine podatkov za doseganje vaših rokov.

Ne glede na to, ali ste malo podjetje, samostojni podjetnik ali posameznik, so moje storitve vnosa podatkov zasnovane tako, da poenostavijo vaš delovni proces. Kontaktirajte me še danes, da se pogovorimo o vašem projektu in izberemo popoln paket za vnos podatkov za delo od doma, ki ustreza vašim potrebam!

Kontakt za podporo: 08.62.39.64.78, e-pošta: trankhanhchi0805@gmail.com